Dobrodošli u moj dućan!

Logo_Kalidari_2

Proizvodi u galerijama napravljeni su prema narudžbi i primjeri su radova
dogovorimo dizajn za Vas 😉

Pretraži dućan

Unikatni pokloni

Pretražite galerije prema prigodama za koje trebate poseban dar :-).

Vrste proizvoda

Pretražite galerije prema vrstama proizvoda koje tražite.

Poseban dizajn

Dogovorimo unikatan kaligrafski dizajn za Vaš brand, poput loga, etiketa ili posjetnica ili darova za poslovne partnere. 

Posebno, nudim i srednjovjekovni dizajn poput grbova, oslikanih platana, viteškog oružja ili srednjovjekovnih svitaka.

Dodatni proizvodi

Cijene u dućanu izražene su okvirno za dizajn i izradu samog proizvoda. Detalje poput okvira, omotnica, vrsta pisama, razgledajte u galeriji ispod. Ukoliko nema nečeg što biste željeli, javite mi se da se oko toga dogovorimo..

Standardne informacije

Kao dar Vama: na svakom je kalidaru sa stražnje strane ispisano: o kojoj vrsti pisama ili kombinaciji je riječ, te  razdoblje njihovog korištenja; ime i značenje cvijeća ili simbola kojima je na prednjoj strani ispričana priča.

Po želji, bez naknade,  dodajte i osobnu posvetu.

Odaberite željeno pismo, papir, elemente dizajna.

Dodatni dar za kupce iz Hrvatske je besplatna poštarina unutar Hrvatske :-)!

Digitalne verzije

Cijene u dućanu navedene su za izradu i dizajn proizvoda u galerijama. Stoga su okvirne, da dobijete ideju koliko bi Vaš željeni personalizirani dizajn mogao koštati.

Detalji poput okvira, kutije, posvete ili dostave nisu uključeni u cijenu, već ih  odaberite u sekciji ‘Dodatni proizvodi‘. 

Ukoliko  želite, proizvode iz galerija moguće je naručiti i u digitalnoj varijanti – dogovorimo se ;-).

Detalji izrade

VAŽNA NAPOMENA –

Finalna cijena može se razlikovati od one koja je navedena u galeriji, ovisno o dodatnim elementima dizajna, pošto su svi proizvodi samo primjeri personaliziranih, dosad izrađenih proizvoda.

Stoga, dozvolite da se dogovorimo oko svih potrebnih detalja – dizajna, pakiranja, vremena, kako bih ispunila Vaše želje na obostrano zadovoljstvo.

POŠTANSKA USLUGA za Hrvatsku je besplatna kao dar Vama. Slanje u inozemstvo naplaćujem dodatno, prema cijeni poštanske usluge.