Angažirajte kaligrafa

Osim na ovim Internet stranicama, moguće je organizirati druženje sa mnom uživo, i to na nekoliko načina:

Radionice kaligrafije

Zasada nudim samo radionice uživo, a u planu mi je u skoroj budućnosti, ponuditi i online radionice, na kojima i Vi možete naučiti ovladati ovom prekrasnom vještinom pisanja slova. Varijante radionica razgledajte u sekciji radionice.. Oko svih opcija i detalja dogovaramo se dodatno 🙂

Vjenčanja

Jedan od mojih najdražih izuma je nešto što se zove ‘turnirka’ – jer je nastala baš prilikom viteškog turnira – nacrtam sliku, s datumom i detaljima događaja, umnožim je u nekom broju primjeraka, a potom na licu mjesta ispisujem imena posjetitelja. Mogu reći da je publika oduševljena ovom idejom. Imaju priliku vidjeti kaligrafiju uživo, a također, dobiju i lijepu, jedinstvenu uspomenu na dar. Vidim to i kao zanimljiv dodatak na vjenčanjima :-).

Nudim da me unajmite i da Vašem najvažnijem danu dodate još jedan poseban detalj. Dogovorimo se prema Vašim željama – nudim ispisivanje imena gostiju, zahvalnica i slično.

Proslave

Organizirate li za svoje suradnike teambuilding ili za svoje dijete rođendansku proslavu, zašto tema ne bi bila srednji vijek? U sklopu aktivnosti, moguće je organizirati interaktivnu radionicu kaligrafije, prilagođenu uzrastu, sadržajem i temom, u željenom trajanju. Dogovorimo zajedno sve detalje 🙂 Moje radionice kaligrafije, kao i moje turnirke, zanimljiv su dodatak sadržaju bilo kakvog događanja – Nudim da me unajmite i da Vašim važnim događajima dodate još jedan poseban detalj. Dogovorimo se prema Vašim željama – nudim ispisivanje imena gostiju, pozivnica, zahvalnica,organizaciju radionica i slično. Za razne događaje, poput rođendana, teambuildinga, viteških turnira…. :-).

Kontakt

Zelenjak 80
10000 Zagreb
kalidariart@gmail.com