Dobrodošla, unučice!

Ovaj slatki komadić umjetnosti možda izgleda jednostavno, ali zapravo je tu bilo puno smišljanja i promišljanja, kako bih uklopila sve zadane elemente – tekst, simbole i boje, a još uz to i dodala nešto svoje :-).

Nakraju smo svi – moji klijenti i ja bili toliko oduševljeni rezultatom da sam odlučila o ovome napisati mali blog :-).

Krenimo otpočetka – dakle, od skice.

Kako ja kažem, skica je pola posla, jer je ona temelj za sve što slijedi kasnije. Klijentima su ponuđene dvije opcije, između kojih su odabrali i na kojima smo dokraja razradili sve elemente.

Zadan mi je tekst, smišljen kao dobrodošlica novorođenoj princezi, Sophii Jolanthi.  Sophia znači mudrost i najčešće je simbolizirana sovom, dok Jolantha znači ljubičica, (ujedno i moj najdraži cvijet :-)). Osim nje, koja znači odanost, privrženost i skromnost, ubacila sam i ljubičasti Zvončić, koji simbolizira Zahvalnost.

U potpisu stoji : S Ljubavlju, djed Dimidund i Baka Jola (također Jolantha :-)). Koje sam odlučila prikazati kao prave male likove Bake i Djeda koji se igraju s unukom, kao što će vjerujem, puno puta i činiti :-).

8bjolgrbw

Drago mi je reći da im se ideja jako svidjela, a svidjela im se i konačna izvedba 🙂

Tekst je ispisan dogovorenim pismom, u raznobojnim tintama, radi vesele prigode. Sve je oslikano akrilnim bojama i ukrašeno zlatom.
Sa stražnje strane, po običaju su ispisana sva objašnjenja ;-).
Klijentica je zatražila i da se ovaj uradak prikladno urami, što sam i učinila i time zaokružila sveukupni dojam.

Nadam se da će se Jolantha, kad naraste uživati u ovoj slici, koju su njeni Djed i Baka, s puno Ljubavi, dali izraditi za Nju :-).

Imate li i Vi želju ili ideju da nešto slično izradim za Vas, javite mi se s povjerenjem ;-).

Hvala na čitanju 🙂

S Ljubavlju,

Darja